RETOURNEREN

GROOT HUISHOUDELIJK
Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt een product retourneren mits deze in originele verpakking en ongebruikte staat is.

B-keus apparatuur kan enkel omgeruild worden of u kunt een tegoedbon ontvangen.

Retourneren is op eigen kosten. Wilt u voor groot huishoudelijk apparatuur gebruik maken van onze ophaalservice? Hiervoor wordt €49,95 in rekening gebracht.

Indien u heeft gekozen voor extra service zoals het inbouwen of aansluiten van uw apparaat, worden deze kosten van het totale aankoopbedrag afgehaald.

 

KLEIN HUISHOUDELIJK & ACCESSOIRES 
Wil je je bestelling of een deel ervan retourneren? Houd dan rekening met onderstaande punten.

  • Je kunt een artikel terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst.
  • De kosten voor het terug zenden zijn voor de consument.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending: bewaar de Track&Trace van het geretourneerde pakket goed.
  • De artikelen retourneren in de originele productverpakking.
  • De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.
  • Indien er schade is ontstaan aan het product dan ben je als klant verantwoordelijk voor de waardevermindering. Twijfel je over de retour mogelijkheden dan kun je contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Wat als het bezorgde artikel kapot is?
Ons advies is om het artikel direct bij ontvangst te controleren op mankementen. Wanneer blijkt dat het artikel beschadigd is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact op met info@www.leasewitgoed.nl

Welke artikelen mogen niet geretourneerd worden?
Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Stap 1: Doe de producten die je retour wilt zenden terug in een stevige doos.
Stap 2: Breng het pakket naar een postlocatie (Postnl/DHL/DPD). Bewaar het verzendbewijs goed!
Stap 3: Wij regelen de rest!

LEASEWITGOED Retouren

Tuinstraat 115

3901RA Veenendaal

 

Welk bedrag krijg ik terug?
Je krijgt, wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van het product geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Indien u heeft gekozen voor extra service zoals het inbouwen of aansluiten van uw apparaat, worden deze kosten van het totale aankoopbedrag afgehaald.

VOORBEELD 1: Je hebt voor € 30,- aan artikelen besteld en besluit voor € 10,- aan producten terug te sturen. In deze situatie ontvang je € 10,- retour.

VOORBEELD 2: Je hebt voor levering in Nederland voor € 50,- aan artikelen besteld en besluit voor € 20,- aan producten terug te sturen. In deze situatie is de oorspronkelijke waarde van de bestelling € 30,-. Je hebt hierdoor geen recht op meer op gratis verzending en het te ontvangen bedrag is € 20,- minus de verzendkosten horende bij de gekozen verzendmethode.

Hoe lang duurt het voordat ik het terug te storten bedrag op mijn rekening heb staan?
Zodra wij de retour hebben ontvangen zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst de terugbetaling verwerkt worden.

Bestelling annuleren
De bestelling kan geannuleerd worden door contact op te nemen met onze klantenservice, info@www.leasewitgoed.nl. De bestelling kan niet meer geannuleerd worden op het moment dat jouw bestelling al verpakt en/of verzonden is. In dit geval kun je gebruik maken van het herroepingsrecht.

Gevolgen van de annulering

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, indien de gehele bestelling wordt geannuleerd) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de annuleringsmededeling. Indien je slechts een deel van je bestelling annuleert dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Aansprakelijkheid
Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed.

Kosten bij retourneren
Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. Retourneer je de gehele bestelling? Dan wordt het totaal bedrag van u bestelling terugbetaald exclusief verzendkosten. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.