Over ons

LEASEWITGOED is een online webshop waar u al uw witgoed apparatuur met een klein bedrag per maand kunt betalen. Gemakkelijk zelf online uw aanvraag indienen en direct genieten van uw aankoop.

Waarom in één keer, als het in termijnen kan?

WAT MAAKT LEASEWITGOED UNIEK?

Met de jaren heen kwamen veel mensen bij ons voor allerlei witgoed apparatuur en iedereen wil natuurlijk graag een mooie koelkast of een vertrouwde en kwalitatief goede wasmachine! Toch krijgen we vaak te maken met situaties waarbij de klant geneigd is om goedkoper witgoed apparatuur aan te schaffen. Voor dit veel voorkomend probleem hebben wij dé oplossing gevonden en is LEASEWITGOED geboren!

Wij helpen graag mensen die net even krab bij kas zitten maar toch kwalitatief goede apparatuur willen. Of u kent het wel, na het één komt het ander en meerdere apparatuur gaat stuk, en dat is een duur grapje! WAT NU? Een goedkope tweedehands koelkast en wasmachine op marktplaats kopen met het risico dat het over een paar maanden weer kapot kan gaan? Of andere tijdelijke oplossingen die simpelweg onnodige onkosten bezorgen… OF LEASEWITGOED waarbij u de mogelijkheid krijgt een mooie nieuwe koelkast en wasmachine met volledige garantie in termijnen te betalen?

En het eerste waar u nu natuurlijk aan denkt, de extra rente die daarbij komt. Gelukkig heeft LEASEWITGOED ook daar dé oplossing voor! Namelijk we bieden iedereen de eerste 10 maanden aan met 0% rente! Dat betekent dus dat als u bij ons een mooie koelkast heeft gezien voor €700,-, dit u maar €70,- per maand kost met een lopend contract van 10 maanden. Totaal betaald u dus alleen de €700,- en niets meer, hoe GAAF is dat! Wij hopen hier veel mensen verder mee te kunnen helpen en het makkelijker te maken uw wensen te vervullen, het moet immers voor iedereen mogelijk zijn een mooie koelkast of een kwalitatief goede wasmachine!

Sinds 2017 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Echter kon de termijnaanvraag enkel in onze winkel uitgevoerd worden. Door de vele aanvragen en het ongemak voor onze klanten hebben wij ook daar dé oplossing voor! U kunt bij LEASEWITGOED zelf gemakkelijk uw aanvraag online indienen en krijgt u een bevestiging van uw aanvraag. Geen gedoe meer, en direct genieten van uw aankoop!

Natuurlijk kunt u ons assortiment bezichtigen bij onze partner OVITShop gevestigd in Veenendaal. Een fris en jong team dat is gespecialiseerd in witgoed staat voor u klaar. U kunt hier terecht voor al uw witgoed, Nieuw, Bkeus & Gebruikt! Daarnaast bieden wij ook witgoed reparatieservice, snel en zeer voordelig. Geen voorrijkosten!

De showroom is voorzien van divers witgoed apparatuur: wasmachines, wasdrogers koelkasten, koel-vries combinaties, vriezers, vaatwassers & ovens.
Ook bent u hier op het juiste adres voor al uw klein huishoudelijk apparatuur: koffiezetapparaten, stofzuigers, magnetrons, elektra, verlichting, accessoires en onderdelen

MERKEN:
Wij bieden de beste A-merken zoals: MIELE, BOSCH, SIEMENS, AEG, SAMSUNG, LG, BEKO, ZANUSSI, WHIRLPOOL, BAUKNECHT, SEVERIN etc.

Voor meer informatie & overige vragen kunt u contact opnemen per mail
info@www.leasewitgoed.nl
of u kunt bellen naar: 0318-309763