PRODUCT BESTELLEN STAP VOOR STAP

LEASEWITGOED biedt voor elk budget de oplossing!

STAP 1

Kies uw product naar wens, eventueel met bijbehorende accessoires. Controleer uw bestelling en klik op de knop ‘Ga verder met uw aanvraag’

STAP 2

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en klik op ‘Verstuur’. Uw aanvraag wordt direct verstuurd.

STAP 3

U ontvangt een e-mail van ons waarin u een bevestiging krijgt van uw aanvraag.

STAP 4

Wanneer uw contract is verwerkt, ontvangt u een mail of wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor levering of ophalen van uw product.

* In het geval uw lease aanvraag wordt afgekeurd, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet mogelijk om een product bij ons te kopen in termijnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons product te kopen. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

WITGOED LEASEN

KOPEN OP AFBETALING

Droomt u al tijden van een prachtig product? Maar heeft u op dit moment het geld even niet? Dan is LEASE WITGOED dé meest ideale oplossing! Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier om uw witgoed en overig huishoudelijk apparatuur te kopen bij LEASEWITGOED.NL. U koopt bij ons namelijk het product wanneer u wilt en betaalt slechts een klein bedrag per maand. 

Elke maand ontvangt u een handig rekeningoverzicht, waarin u precies ziet wat de status is van uw afbetalen. Bovendien betaalt u bij LEASE WITGOED geen afsluit- of administratiekosten. Door de samenwerking met Santander is uw aankoop veilig en vertrouwd.

VOORWAARDEN LEASE WITGOED 

Het is in veel gevallen mogelijk om goedkoop uw product te kopen op afbetaling bij LEASEWITGOED.NL, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dient u onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, moet u beschikken over een Nederlandse bankrekening, woonadres en moet u een maandelijks wederkerend inkomen op diezelfde bankrekening ontvangen. Denkt u dat een product kopen in termijnen interessant is voor u maar heeft u nog vragen of regelt u dit liever niet via internet? Bezoek dan eens onze vestiging voor een passend advies. De aanvraag kunnen we vervolgens ter plekke met u indienen. Denkt u aan het meenemen van de benodigde gegevens zoals een geldig paspoort of ID en bankpasje.

BETROUWBARE SERVICE & DE BESTE PRIJS

Bij LEASEWITGOED bent u verzekerd van een goede en betrouwbare service. Wij leveren kwaliteit voor de beste prijs! U kunt bij onze fysieke vestiging divers apparatuur bezichtigen.