Garantie

Bekijk hieronder de garantievoorwaarden bij Leasewitgoed.nl

 

Lees snel verder

NIEUW WITGOED
Op al onze nieuwe producten geldt volledige fabrieksgarantie. De garantie zal volledig door de fabrikant worden afgehandeld.

Natuurlijk staat bij ons de klant centraal, en helpen wij u graag indien nodig. U kunt in dit geval contact op nemen met onze klantenservice. Wij zullen de nodige gegevens verstrekken aan de fabrikant en zorgen dat deze zo snel mogelijk contact met u opneemt. Wij attenderen u wel op het feit dat indien een product een defect vertoond door verkeerd gebruik of foutief verplaatsen, de fabrikant kosten in rekening zal moeten brengen voor de gedane werkzaamheden.

B-KEUS WITGOED
Op al ons Bkeus apparatuur geldt de bovengenoemde fabrieksgarantie, tenzij anders overeengekomen of gaat om een export (buiten EU) apparaat. Op export apparatuur geven wij 1 jaar omruilgarantie.

Wij gaan zorgvuldig om met onze apparaten. Ondanks dit kan het voorkomen dat een onderdeel niet naar behoren werkt. Hiervoor krijgt u als klant de omruilgarantie. Wij zullen een defect binnen de garantieperiode kosteloos voor u repareren of een vervangend apparaat aanbieden.

Schade wat veroorzaakt is door de klant tijdens het plaatsen, verplaatsen, door niet zorgvuldig om te gaan met het apparaat of defecten in de woning wat invloed heeft op de werking van een apparaat e.d., vallen niet onder de garantie.

GARANTIETERMIJN
Voor alle witgoed apparatuur bij LEASEWITGOED geldt de bovengenoemde garantie, tenzij anders overeengekomen. Garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eindgebruiker, tenzij anders overeengekomen. Reparatie van een product leidt nooit tot een verlenging van de garantie termijn. De eerste datum van aanschaf blijft bepalend, tenzij anders overeengekomen.

HOE WERKT HET?
Indien onze monteur beoordeelt dat het defect kan worden gerepareerd wordt dit voor u gerepareerd. In overige gevallen kunt u het product retourneren en een vergelijkbaar product uitzoeken. Wij geven geen geld terug.

Voor een beroep op garantie dient het aankoopbewijs met aankoop- en/of leveringsdatum te worden overlegd. Zonder aankoopbewijs geen garantie!
Onder deze garantie vallen arbeidsloon en de reparatie of vervanging van defecte onderdelen, mits uitgevoerd door onze monteurs.
Vervangen van onderdelen kan met gebruikte onderdelen worden verricht.

ONDER DE GARANTIE VALLEN NIET:

 • Krassen, barsten of deuken in de mantel, het bovenblad of accessoires van het product, welke later dan 24 uur na levering worden vastgesteld
 • Defecten aan glazen, kunststof of rubberen onderdelen, die later dan 24 uur na levering worden vastgesteld
 • Schade ontstaan door blikseminslag, wateroverlast, stoten of vallen
 • Defecten die te wijten zijn aan een verkeerde plaatsing of aansluiting
 • Defecten die te wijten zijn aan het verkeerd vervoeren van het product
 • Defecten die te wijten zijn aan de elektrische installatie in de woning
 • Defecten die te wijten zijn aan de wateraansluiting in de woning
 • Een verkeerde bediening door de gebruiker en -indien van toepassing- onvoldoende of onjuist onderhoud of defecten voortkomend uit een verkeerde installatie en/of plaatsing
 • Niet technische storingen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van zogeheten apparaatvreemde voorwerpen – of het oplossen van storingen die zijn ontstaan door apparaatvreemde voorwerpen (o.a. afvoerpomp verstopt, voorwerp in de machine)
 • Oneigenlijk gebruik (o.a. te zwaar beladen). Op lagers kunnen wij dan ook geen garantie geven.

DE GARANTIE VERVALT INDIEN:

 • De gebruiker, reparatie of aanpassingen zelf of door derden laat uitvoeren, tenzij anders overeengekomen;
 • De gebruiker eventuele financiële verplichtingen niet nakomt t.o.v. LEASEWITGOED;
 • Afspraken niet nagekomen worden t.o.v. LEASEWITGOED.

ONTERECHT BEROEP OP GARANTIE
Indien de door de gebruiker gegeven omschrijving van de storing niet leidt tot een vaststelling van deze storing door de monteur, zullen de gemaakte kosten voor voorrijden en arbeidsloon in rekening worden gebracht.