Hoe werkt het?

Droomt u al tijden van een prachtig product? Maar heeft u op dit moment het geld even niet? Dan is LEASEWITGOED.NL dé meest ideale oplossing! Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier om uw witgoed & overig huishoudelijk apparatuur te kopen bij LEASEWITGOED.NL. U koopt bij ons namelijk het product wanneer u wilt en betaalt slechts een klein bedrag per maand. 

Elke maand ontvangt u een handig rekeningoverzicht, waarin u precies ziet wat de status is van uw afbetalen. Bovendien betaalt u bij LEASEWITGOED.NL geen afsluit- of administratiekosten. Door de samenwerking met Santander is uw witgoed lease veilig en vertrouwd.

Lees verder

Product leasen stap voor stap

Voorwaarden LEASEWITGOED.NL
Het is in veel gevallen mogelijk om goedkoop uw product te leasen bij LEASEWITGOED, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dient u onder andere tussen de 18 en 72 jaar oud te zijn, moet u beschikken over een Nederlandse bankrekening, woonadres en moet u een maandelijks wederkerend inkomen op diezelfde bankrekening ontvangen.

Denkt u dat een product leasen interessant is voor u maar heeft u nog vragen of regelt u dit liever niet via internet? Bezoek dan eens onze vestiging voor een passend advies. De aanvraag kunnen we vervolgens ter plekke met u indienen. Denkt u aan het meenemen van de benodigde gegevens zoals een geldig paspoort of ID en bankpasje.

Betrouwbare service en de beste prijs!
Bij LEASEWITGOED bent u verzekerd van een goede en betrouwbare service. Wij leveren kwaliteit voor de beste prijs! U kunt bij onze fysieke vestiging divers apparatuur bezichtigen.