Extra schone was dankzij 4D Wash, ook bij een maximale belading van 10KG

Wasmachines met het 4D Wash System wassen optimaal schoon, doordat wasmiddel diep in de vezels van het wasgoed kan doordringen dankzij een speciale, innovatieve sproeitechniek.

Zo werkt het
Met een hoog toerental wordt het wasgoed tegen de wanden van de trommel aangedrukt. Door water, vermengd met wasmiddel, er van bovenaf doorheen te sproeien worden  ook de diepe vezels bereikt. Omdat wasmiddel op deze manier direct door het wasgoed wordt opgenomen kan deze goed en efficiënt zijn reinigende werking uitoefenen. 

Maak ook kennis met de Intensive Plus functie, die er dankzij het 4D Wash System voor zorgt dat zelfs een volle trommel wasgoed perfect schoon wordt. De Intensive Plus functie kan worden gebruikt in combinatie met andere wasprogramma’s die hierdoor met een half uur worden verlengd en geïntensiveerd. Zo wordt zelfs een volle trommel sterk bevuild wasgoed optimaal schoon!

 

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.

WAXH2E90NL

De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

AquaStop: levenslange garantie tegen waterschade.

WAXH2E90NL

Het AquaStop-systeem bestaat uit een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade – levenslange garantie van Bosch.


Optimale uitvoering van het wasproces.

Automatic Programmes weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort in de trommel. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is en zorgt er met deze informatie voor dat precies het juiste wasprogramma wordt gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Kwestie van één druk op de knop.

Een nieuw level van vlekkeloze resultaten, zelfs met een volle trommel.

Het 4D Wash-systeem geeft een nieuw level aan je was. Dit effeciënte systeem combineert de Direct Water Spray met extra Spin Wash voor het meest effiënte en effectieve gebruik van wasmiddel en water. Het resultaat: een vlekkeloze was, zelfs wanneer de trommel vol is. Voor extra vuile kleding kun je misschien een extra boost gebruiken. Selecteer dan simpelweg het 4D Wash-systeem Intensive Plus voor een nog intensere wascyclus.


Het juiste wasadvies voor de juiste belading.

De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.

De wasmachine die je op de hoogte houdt.

Wachten tot de wasmachine klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema’s. Home Connect stelt je op je gemak en helpt je productiever te zijn met je tijd. Als je wilt, kan je wasmachine pushmeldingen verzenden naar je mobiel zodat je er gemakkelijk de huidige programmastatus van kunt zien, evenals andere nuttige informatie. Multitasking in en om het huis is weer een stapje simpeler geworden.


Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding.

Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Nooit meer vergeten wasgoed dankzij de bijvulfunctie.

WAXH2E90NL

Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma’s met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Zorg voor de was, zelfs als je niet thuis bent.

WAXH2E90NL

Heb ik de wasmachine wel aangezet? Een vraag die bij iedereen wel eens door het hoofd spookt. Van wasmachines met Home Connect kun je de status gewoon op je smartphone controleren en ze laten zich ook heel makkelijk zo aanzetten als dat nodig is. Nu je op afstand toegang hebt tot je wasmachine, loopt jouw huishouden nog meer op rolletjes.


Perfect schoon in 65% minder tijd*.

WAXH2E90NL

De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties dat je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie.

Zoveel vlekken, zoveel behandelmethoden.

WAXH2E90NL

Niet elke vlek moet op dezelfde manier worden aangepakt. Daarom helpen we je met een vlekherkenningsprogramma dat voor perfecte reinigingsresultaten zorgt. De AntiStain functie helpt je bij het betrouwbaar verwijderen van verschillende soorten vlekken. Zestien van de meest hardnekkige vlekken worden erdoor herkend, variërend van chocolade tot gras en rode wijn. Speciale sensoren scannen hoe vuil het wasgoed is en passen de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd van het gekozen programma daar op aan. De AntiStain functie zorgt dat het wasprogramma zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Volledig automatisch.



BEKIJK HIER HET AANBOD